Καστρίτης: «Χάσαμε από την άμυνα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης είπε από την πλευρά του: «Δίκαιη η νίκη του Κολοσσόυ, προσέγγισαν τον αγώνα με το σωστό τρόπο. Για εμάς είναι κακό αποτέλεσμα, μας αφήνει πίσω κυρίως στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Δεν μπορώ πως δεν προσπαθήσαμε αλλά όχι με τον σωστό τρόπο. Αυτό μας προκάλεσε εκνευρισμό και χάσαμε την συγκέντρωση κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Μας προβληματίζει ο αριθμός των 6 ασίστ, πάντα παίζει ρόλο και ο τρόπος που αμύνεται ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε, κάθε μέρα θα γίνεται τεράστια προσπάθεια σε κάθε προπόνηση. Μαθαίνουμε σε κάθε προπόνηση, από αύριο ξεκινάνε για την ΑΕΚ» και πρόσθεσε: «Να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας, δείχνει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Τους στεναχωρήσαμε αλλά τους εγγυώμαι πως αυτά τα παιδιά δεν θα σταματήσουν να παλεύουν».

Για το που χάθηκε ο αγώνας είπε: «Χάθηκε από την άμυνα, ήταν εμφανές από την αρχή ως το τέλος πως δεν είχαμε την προσέγγιση που έπρεπε. Λέω από την άμυνα γιατί αυτή είναι η ταυτότητα της, να βγάζει ενέργεια, να παίρνει ριμπάουντ και να εκτελεί. Δεν τα καταφέραμε επιθετικά και μοιραία παρασυρθήκαμε στην επίθεση».

Για το αν θα γίνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ: «Όλοι στεναχωρημένοι, υπήρχαν και θα υπάρχουν σκέψεις. Όλοι εδώ για να κάνουμε το σωστότερο για την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία απόφαση».

Για τον Νετζήπογλου είπε: «Γύρισε το πόδι του Όμηρου, μιλάμε προφανώς για ένα διάστρεμμα, αλλά δεν μιλήσει με κάποιον για να έχω ξεκάθαρη εικόνα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X