Κατάθεση ψυχής στο Ηράκλειο

από Γιώργος Γκάτος

Τα φώτα πέφτουν πάνω απ’ τα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ήδη, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε η ΑΕΚ (93-88 τον Πανιώνιο στη παράταση) και το Περιστέρι (77-64 τον ΠΑΟΚ). Σήμερα, δύο ομάδες από τα ζευγάρια ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Κολοσσός θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο ΑΡΗΣ κατεβαίνει ως το μεγάλο αουτσάιντερ σε αυτή τη διασταύρωση που προέκυψε μετά από κλήρωση και καραμπόλα. Ο Γιάννης Καστρίτης άφησε πίσω στη Θεσσαλονίκη τους Βασίλη Καββαδά, Ίσμαελ Σανόγκο και Ρισόν Πακ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Χρήστος Σιδέρης, Όμηρος Νετζήπογλου, Στέλιος Χαβαλές, Βασίλης Χρηστίδης, Τζος Χάγκινς.

Οι “Κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για ακόμα μια αγωνιστική υπέρβαση μέσα στη σεζόν τους.

Απέναντι τους θα βρουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας σε Ελλάδα (15-0) και Euroleague (17-7), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συμπεριλαμβάνει στη 14μελή αποστολή και τους Κώστα Σλούκα, Τζορτζ Πάπας οι οποίοι είχαν προβλήματα τραυματισμού.

Διαιτητές: Τσαρούχα-Τζιοπάνος-Κατραχούρας

Ώρα έναρξης: 15:45

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Προτεινόμενα Άρθρα