«Κλείνει» τον Έρικ Ριντ Τζούνιορ ο ΑΡΗΣ Midea!

από Γιώργος Γκάτος

Σε συμφωνία με τον 24χρονο Έρικ Ριντ Τζούνιορ (G/F – 1,94) ήρθε ο ΑΡΗΣ Midea, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στις θέσεις των γκαρντ, ειδικά στο χρονικό διάστημα όπου ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι τραυματίας.

Ο Αμερικανός παίκτης ήρθε για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Κύπρο, όπου με τη φανέλα της Ε.Θ.Α Έγκωμης κατέγραψε εξαιρετικά στατιστικά. Συγκεκριμένα, σε 17 παιχνίδια κατέγραψε 34,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 20,9 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,6 λάθη.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Mississippi State ενώ κατά τις περιόδους 2020-2022 αγωνιζόταν με την ομάδα του Southeast Missouri University.

Με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να έχει τουλάχιστον ακόμα ένα μήνα μπροστά του, ο ΑΡΗΣ αποφάσισε να πάει σε μεταγραφική προσθήκη τώρα, ώστε να έχει το δικαίωμα αλλαγής και να επαναφέρει τον Ρομπέρτο Γκάλινατ στο ρόστερ του όταν με το καλό είναι έτοιμος.

Ο παίκτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποδέσμευσης του από την Κυπριακή ομάδα και έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup, καθώς η προθεσμία αλλαγών στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα