Κλουζ-Ουλμ 86-75: Πέμπτη νίκη για τους Ρουμάνους με εκκωφαντικό πρώτο ημίχρονο

Η Κλουζ (5-1) είναι πλέον μόνη δεύτερη στον δεύτερο όμιλο του Eurocup, καθώς υπέταξε με 86-75 την Ουλμ (4-2). Έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρουμάνοι αλλά τελικά στο τέλος αναχαίτισαν την αντεπίθεση της γερμανικής ομάδας και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Κλουζ πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 27 πόντους διαφορά (51-24), έπειτα από ένα εφιαλτικό για την Ουλμ πρώτο ημίχρονο σε επίθεση και άμυνα (1/14 τρίποντα, 5/18 δίποντα, 8 λάθη), όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική ιστορία.

Στο φετινό Eurocup κανέναν παιχνίδι δεν τελειώνει πριν από τη λήξη του 40λέπτου και αυτό το έχουμε κατανοήσει πλήρως. Η Ουλμ με επιμέρους σκορ 35-51 στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε κοντά (μείωσε μέχρι τους 7 με 4 λεπτά για το τέλος) σε μία απίστευτη ανατροπή, αλλά στο τέλος την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό το είχαν οι Ρουμάνοι που αναχαίτισαν την μνημειώδη ανατροπή.

 

Αυτή ήταν η 5η νίκη σε 6 ματς για την Κλουζ, που είναι 2η στον 2ο όμιλο του Eurocup (πίσω από την Γκραν Κανάρια). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντι Τζέι Σίλι με 21 πόντους (2/4 τρίποντα, 3/7 δίποντα), ακολούθησε με 16 πόντους ο Κάρελ Γκούζμαν.

Για την Ουλμ ο Τρέβιον Γουίλιαμς με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ «διασώθηκε» αλλά τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά των Γερμανών έμειναν χαμηλά.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 51-24, 64-48, 86-75

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Μπάνκστον (vid)
Προηγούμενο άρθρο Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Μπάνκστον (vid)
Επόμενο άρθρο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα 3-1: Επίδειξη δύναμης για νοκ άουτ με σούπερ Μπαρενετσέα και Οϊαρθάμπαλ
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα 3-1: Επίδειξη δύναμης για νοκ άουτ με σούπερ Μπαρενετσέα και Οϊαρθάμπαλ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News