Κλόμπουτσαρ στο AllAboutARIS TV: “Η ομάδα παλεύει, ωραίο συναίσθημα το γεμάτο γήπεδο”

από AllAboutARIS

Ενδιαφέρουσες κουβέντες είπε στην εκπομπή του AllAboutARIS TV ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ, ο οποίος φιλοξενήθηκε ζωντανά στο basketball edition πρόγραμμα.

Ο νεοαποκτηθέντας Σλοβένος παίκτης του ΑΡΗ μίλησε για τις πρώτες στιγμές του στην ομάδα, εκφράζοντας σε κάθε απάντηση τη χαρά του που ήρθε στους κιτρινόμαυρους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του, τα επόμενα βήματα για την ομάδα και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που εισέπραξε παίζοντας σε γεμάτο Παλέ.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: “Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, είχα μόλις λίγο καιρό στην ομάδα όπως και ο Κέλι. Καταφέραμε να παλέψουμε 40 λεπτά, είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας, όμως πήραμε το ματς. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε το χρόνο μας αλλά το σημαντικό είναι πως ήρθε η νίκη”

Για το τελευταίο 2λεπτο και την κρισιμότητα των δικών του επιλογών: “Δεν φοβήθηκα, η ομάδα ξέρει να παλεύει, προσπαθήσαμε όλοι μαζί και στην παράταση τα μεγάλα καλάθια μάς έδωσαν αυτό που θέλαμε.”

Για τη δική του προετοιμασία: “Δεν είχα το χρόνο να δουλέψω αλλά γνώριζα για τον χαρακτήρα του ματς. Έπρεπε να παλέψω και αυτό έκανα, θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι χαρούμενος που πήραμε το ματς. Επιπλέον με χαροποίησε ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο.”

Για το πώς αντιμετώπισε το ματς με γεμάτο γήπεδο και δεδομένης της εμπειρίας του: “Ήταν ωραίο συναίσθημα, γνωρίζω από τέτοιες ατμόσφαιρες από τα Βαλκάνια. Νιώθω ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, δεν έχουν σημασία οι πόντοι αλλά να κερδίζει η ομάδα.”

Για το πώς έγινε η μεταγραφή στην ομάδα: “Ήξερα τον ΑΡΗ, πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Είχαμε συζητήσεις και το καλοκαίρι, δεν έγινε το deal τότε αλλά στην νέα μας επικοινωνία τώρα δέχτηκα αμέσως και ήρθα στη Θεσσαλονίκη.”

Για την διακοπή και αν ωφελήσει: “Θα μας βοηθήσει για να χτίσουμε χημεία. Θα κάνουμε εντατική προετοιμασία, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε καλύτεροι στην επανέναρξη.”

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΑΡΗ: “Έπρεπε να πάρω γρήγορα την απόφαση λόγω των άμεσων υποχρεώσεων, δεν μίλησα με κάποιον παρά μόνο με τον ατζέντη μου και δεχτήκαμε την πρόταση.”

Για τα μηνύματα του κόσμου: “Είμαι χαρούμενος γι’αυτό, στόχος μου είναι να βοηθάω όσο μπορώ και η ομάδα να εξελίσσεται.”

Για τη Θεσσαλονίκη: “Δεν έχω γυρίσει την πόλη ακόμα αλλά μου αρέσει γιατί έχει θάλασσα. Θέλω να μείνω καιρό εδώ για να την γνωρίσω καλύτερα.”

Για την χώρα του και τον Ντόνσιτς: “Το μπάσκετ είναι κάτι ιδιαίτερο για την χώρα αλλά έχουμε ταλέντο σε όλα τα σπορ. Ίσως γιατί είμαστε πολεμιστές σαν λαός. Ο Ντόνσιτς είναι ένα παγκόσμιος σταρ, περιμένουμε καθημερινά να μαθαίνουμε νέα γι’αυτόν.”

Προτεινόμενα Άρθρα