«Κράξιμο» του Τάνιεβιτς στους ξένους της Παρτίζαν: Τους αποκάλεσε «μισθοφόρους»

από AllAboutARIS

Τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για το «κύμα φυγής» των ξένων παικτών από την Παρτίζαν, εξέφρασε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.
Ο 76χρονος πολύπειρος προπονητής είχε μία «έκρηξη» στο Twitter με αφορμή την αποχώρηση των Ματίας Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό, Κέβιν Πάντερ για Μπαρτσελόνα και πιθανότατα αυτή των Ντάντε Έξουμ και Ζακ ΛεΝτέι.
Συγκεκριμένα, τους αποκάλεσε ως «μισθοφόρους της Βάγκνερ» (σ.σ. Ρώσοι μισθοφόροι), ενώ πίστευε ότι εάν έμεναν την επόμενη σεζόν τότε θα κατακτούσαν την Ευρωλίγκα, διορθώνοντας το λάθος τους για την «κλοτσοπατινάδα» στα φετινά playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που τους κόστισε τον αποκλεισμό.
«Ο μεγάλος Ζοτς τους έμαθε πως θα χρησιμοποιούν το ταλέντο τους και εκείνοι μπροστά σε 20 χιλιάδες κόσμου φιλούσαν το σήμα της ομάδας, δείχνοντας την αγάπη του και αφού πήραν τον τίτλο… διασκορπίστηκαν. Και επειδή βρήκαν περισσότερα χρήματα, τώρα αφήνουν τον Ζοτς…», ανέφερε αρχικά ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς και πρόσθεσε:
«Οι μισθοφόροι της Βάγκνερ της Παρτίζαν τρέχουν ολοταχώς για τη Δύση και θα θυμηθούν κάποια μέρα που φιλούσαν τη φανέλα, μπροστά σε 20 χιλιάδες πιστούς φιλάθλους».
Και κατέληξε: «Συγχωρέστε με που γίνομαι σκληρός με τους παίκτες που φεύγουν από την Παρτίζαν. Γιατί πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είχαν την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος με την “κλοτσοπατινάδα” στη Μαδρίτη, που πιθανότατα να τους κόστισε τον τίτλο (έτσι είναι ψυχολογία όλων των φιλάθλων αυτή την στιγμή)».

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα