Λέικερς: Ο Ντάρβιν Χαμ θέλει από τον Ντέιβις έξι τρίποντα ανά παιχνίδι

από AllAboutARIS

Ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως το βασικό «τεσσάρι» των Λος Άντζελες Λέικερς. Και ο Ντάρβιν Χαμ θέλει από τον All star παίκτη του να απειλεί από μακριά.

Σε τι ποσοστό; «Θέλω απ’ αυτόν, αν μπορεί – ξέρω ότι δεν θα το κάνει, αλλά ίσως με εκπλήξει – αλλά του ζήτησα να κάνει έξι προσπάθειες για τρίποντο σε κάθε αγώνα», είπε ο Χαμ.

Και συνέχισε: «Τρία ανά ημίχρονο, αν είναι δυνατόν. Δεν θα τον έβαζα σε αυτή τη διαδικασία, αν δεν ήξερα γιατί είναι ικανός».

Μέχρι στιγμής, ο Ντέιβις ακολουθεί τις «διαταγές» του προπονητή του και σε δύο ματς προετοιμασίας έχει 3/6 τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής (και στα δύο ματς).

Την περσινή σεζόν ο μέσος όρος των τριπόντων που επιχειρούσε ανά παιχνίδι ήταν μόλις 1.3, ωστόσο την πρώτη του σεζόν με τους Λέικερς (2019-2020), η οποία συνδυάστηκε με το πρωτάθλημα, ο Ντέιβις είχε 3.5 προσπάθειες σε μέσο όρο.

Αυτό που ζητάει ο Χαμ από τον παίκτη του δεν είναι τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. Για παράδειγμα, στη Λίγκα – την περασμένη σεζόν – οι Ντάριους Γκάρλαντ και Ντέβιν Μπούκερ επιχειρούσαν 6 τρίποντα ανά αγώνα, ενώ για τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ (και με σταθερά λεπτά συμμετοχής) ο Τζούλιους Ραντλ είχε 8.3 προσπάθειες και ο Λάουρι Μάρκανεν 7.7.

Προτεινόμενα Άρθρα