Λαβωμένος στην επανέναρξη, δίνει τη δική του μάχη!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται από χθες στη Ρόδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει σήμερα (AllAboutARIS Live, ERT SPORTS 2) την τοπική ομάδα (5/3 – 17:00), στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Basket League.

Αυτό όμως δεν γίνεται με ευχάριστους οιωνούς για τους “Κιτρινόμαυρους” αφού θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό… όντας λαβωμένοι.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Τζέιμς Κέλι (βρίσκεται στις ΗΠΑ-προσωπικοί λόγοι), Ζίριους Γουίλιαμς (θλάση), ενώ Γιάννης Σιδηροηλίας και Σταύρος Σχίζας συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πουλιανίτης βρίσκεται στην αποστολή μετά από τρεις εβδομάδες που ήταν εκτός προπονήσεων λόγω ασθένειας, ενώ την επέστρεψε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη και ο Σακούρ Τζούστον που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα.

Στην αποστολή του ΑΡΗ, συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός γκαρντ, Στέλιος Χαβαλές. Αναλυτικά:

Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Στέλιος Χαβαλές, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αυξημένης δυσκολίας, αφού ο Κολοσσός βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ωρα έναρξης: 17:00

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου

Τηλεοπτική μετάδοση: ERT SPORTS 2

Διαιτητές: Κάρδαρης-Σταματόπουλος-Θεονάς

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X