ΛεΜπρον: “Ποτέ δεν είχα στόχο το ρεκόρ”

από AllAboutARIS

Μετά από 20 χρόνια καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη και με 38.390 πόντους, ο 38χρονος «LBJ», ξεπέρασε κατά δύο πόντους, το ρεκόρ που κατείχε ο μυθικός, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

«Ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να γίνω πρώτος σκόρερ, γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που έγινα. Θέλω απλώς, να έχω μακροζωία και να μπορώ να είμαι ο καλύτερος που μπορώ κάθε βράδυ», πρόσθεσε μιλώντας στο «TNT», τονίζοντας την λύπη του για την ήττα των Λέϊκερς από την Οκλαχόμα με 133-130, παρά τους 38 πόντους που πέτυχε.

«Ξέρω ότι μπορώ να παίξω για ακόμη μερικά χρόνια. Το ξέρω από τον τρόπο που νιώθω, από τον τρόπο που αντιδρά το σώμα μου αυτήν την σεζόν. Ολα εξαρτώνται από την ψυχική μου κατάσταση. Θέλω ν’ αγωνίζομαι για τίτλους, νιώθω ότι μπορώ ακόμη να το κάνω αυτό. Είναι ένα αρκετά σουρεαλιστικό συναίσθημα να μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μου και να βρίσκομαι στην κορυφή του μπάσκετ που μπορώ να παίξω».

Ερωτηθείς από το «είδωλο» των Λέικερς, Σακίλ Ο’Νιλ, εάν η ιστορική του εμφάνιση, τον κάνει τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία του ΝΒΑ, ο Τζέιμς είπε: «Θα αφήσω τον καθένα να αποφασίσει».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X