Λοκομοτίβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 100-98: Τράβηξε «44άρι» ο Γουέαρ αλλά… χαμογέλασε ο Οκάρο Γουάιτ

Ο Κάσπερς Γουέαρ έκανε τα… πάντα για να στείλει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάνω στον… πάλαι ποτέ προπονητή της αλλά η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε αντίθετη άποψη!

Ο φοβερός και τρομερός Αμερικανός γκαρντ τελείωσε τον προημιτελικό του VTB Super Cup με 44 πόντους (!) έχοντας 5/11 δίποντα, 10/16 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ωστόσο η εμφάνισή του δεν στάθηκε αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα του τη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του προπονητή της εθνικής Σλοβενίας Αλεξάντερ Σέκουλιτς, ήταν η μεγάλη νικήτρια του προημιτελικού και εκείνη που θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε για μια θέση στον μεγάλο τελικό την ερχόμενη Κυριακή (24/9, 20:00). Στην ομάδα του Κράσνονταρ εξακολουθεί να αγωνίζεται ο πάλαι ποτέ παίκτης του ΑΡΗ Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος μάλιστα είχε 11 πόντους με 3/8 εντός παιδιάς, 3/4 βολές και 6 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Εμτσένκο με 22 πόντους και 4/6 τρίποντα, ενώ άλλους 18 πόντους με 7/15 εντός παιδιάς είχε ο Ακούν-Πουρσέλ. Η Λοκοτομοτίβ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (23/9) τη Φενέρμπαχτσε που επιβλήθηκε στον άλλον προημιτελικό της ΜΒΑ Μόσχας με 94-79,

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 41-45, 73-70, 86-86 (κ.δ.), 100-98 (παρ.)

Ιμπάκα: “Ο Λάσο έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου”
Προηγούμενο άρθρο Ιμπάκα: “Ο Λάσο έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου”
Επόμενο άρθρο Το κιτρινόμαυρο post του Ματαρίτα (Pic)
Το κιτρινόμαυρο post του Ματαρίτα (Pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News