Μήτρου-Λονγκ: “Έπαθαν… πλάκα οι γονείς μου με την ατμόσφαιρα – Όνειρο μου η Εθνική με τον αδερφό μου” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS TV Basketball Edition. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που βίωσε για πρώτη φορά στη καριέρα του, τη προσαρμογή του στον ΑΡΗ, τη κατάσταση του με το διαβατήριο και το μεγάλο όνειρο της Εθνικής μαζί με τον αδερφό του.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για το πώς βίωσε το παιχνίδι με την Καρδίτσα:

“Η Καρδίτσα είναι μια καλή ομάδα. Είναι νέα στο πρωτάθλημα και έχει αρκετά πράγματα να δουλέψει, όμως έχουμε καλύτερη ομάδα και ήμασταν έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα και το κάναμε εύκολο στην επίθεση.”

Για την καυτή ατμόσφαιρα στο “Nick Galis Hall”:

“Για να είμαι ειλικρινείς, πρώτη φορά παίζω μπροστά σε τέτοιους οπαδούς. Σε βλέπουν να προσπαθείς και να παίζεις καλά και θα δώσουν το “παρών”. Και το βλέπεις αυτό και δε θες να παίξεις σκληρά μόνο για την ομάδα αλλά και για τους οπαδούς. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Έχει να κάνει με εμάς, με το ποια είναι η ομάδα. Οι γονείς μου ήταν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τι γινόταν στο γήπεδο”.

Για τη κατάσταση με το διαβατήριο του:

“Οι γονείς μου ήρθαν να με δουν και έχουν να κάνουν μερικές γραφειοκρατικές δουλειές. Στείλαμε τα απαραίτητα έγγραφα μέσα από e-mail και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Όλη η Ελληνική πλευρά της οικογένειας μου θέλουν να πάρω το διαβατήριο. Τόσο εγώ, όσο και ο αδερφός μου ο Ναζ, πιέζουμε προς αυτή τη κατεύθυνση.”

Για το αν είναι ένα όνειρο του, να αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του στην Εθνική Ελλάδος:

“Φυσικά. Δοκιμάσαμε να παίξουμε σε μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες στην Εθνική του Καναδά. Συνειδητοποιήσαμε ότι θέλαμε να παίξουμε στην Ελλάδα. Μόλις βγήκα εκτός της χώρας μου και έπαιξα στην Ευρώπη, ήμουν πιο σίγουρος ότι ήθελα να δοκιμάσω να παίξω με την Εθνική Ελλάδος. Πιστεύω πως κάποια μέρα θα γίνει αυτό, να αγωνιστώ μαζί με τον αδερφό μου, γιατί όλα κυλούν προς αυτόν τον δρόμο. Πάντα ήταν όνειρο μας αυτό, είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό.”

Παρακολουθήστε την υπόλοιπη συνέντευξη στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X