Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: «Τα λέει για να ασκεί πίεση στον εαυτό του και σε όλους μας»

από AllAboutARIS

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αρχίσει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο ίδιος είχε πει πριν από μερικές ημέρες ότι «αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω» ανοίγοντας κατά κάποιον τρόπο την πόρτα για πιθανή έξοδο στην περίπτωση που το Μιλγουόκι δεν προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Αυτομάτως σήμανε συναγερμός σε ολόκληρο το ΝΒΑ καθώς αρκετές ομάδες άρχισαν να… ορέγονται την πιθανότητα να τον αποκτήσουν.

Βέβαια για τον Κρις Μίντλετον δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας: «Αυτά είναι business όπως πάντα» είπε στο ESPN ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς και συνέχισε: «Δεν με επηρεάζει προσωπικά και δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει και ως ομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που έλεγε σχεδόν κάθε χρόνο και δη όταν πλησίαζε η ώρα για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του».

Και συνέχισε: «Εννοείται ότι τον θέλουμε στην ομάδα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλουμε αυτός να μείνει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των Μπακς. Έτσι, όταν λέει τέτοια πράγματα, νομίζω ότι θέλει απλώς να προκαλέσει την ομάδα ώστε να είναι winning και να έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι απλά ασκεί πίεση σε όλους. Δεν δείχνει απλώς το δάχτυλο σε όλους τους άλλους λέγοντας, “Παιδιά πρέπει να το κάνετε αυτό για μένα”. Νομίζω ότι ασκεί αυτή την πίεση στον εαυτό του για να είναι καλύτερος».

 

Προτεινόμενα Άρθρα