Μαλόουν: “Ο Γιόκιτς ήταν 135 κιλά και αγύμναστος”

από AllAboutARIS

Το εγκώμιο του Νίκολα Γιόκιτς έπλεξε ο Μάικ Μαλόουν παραδεχόμενος ότι ούτε ο ίδιος περίμενε να εξελιχθεί σε τέτοιος παίκτης. Παράλληλα τα έβαλε με μερίδα των ΜΜΕ που εξακολουθούσαν και φέτος να τον υποτιμούν.

«Η υπομονή δεν είναι κάτι συνηθισμένο στο επάγγελμά μας και η διοίκηση έδειξε μεγάλη υπομονή και εμπιστοσύνη, σε μένα, στον Μάρεϊ και στον Γιόκιτς. Όταν ο Νίκολα είχε εμφανιστεί στο Summer League του 2017 ήταν 135 κιλά και αγύμναστος. Έβλεπες ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά αν σου πει κάποιος ότι περίμενε πως σε λίγα χρόνια θα είχε βγει δύο φορές MVP και θα σπάει τα ρεκόρ του Τσάμπερλεϊν, θα ήταν μεγάλος ψεύτης. Κανείς δεν το περίμενε κι όμως κατάφερε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση να έρθει σε φόρμα, να εξελιχθεί και να γίνει αυτός που έγινε. Αυτό που λατρεύω σε εκείνον είναι πως δεν άλλαξε, ούτε με τα χρήματα ούτε με τη δόξα. Παραμένει ο ίδιος. Τον αγαπώ για αυτό που είναι, ως παίκτης, ως πατέρας, ως σύζυγος και αντιπροσωπεύει τέλεια το ποιοι είμαστε ως οργανισμός», τόνισε ο προπονητής των Νάγκετς.

«Για μένα δεν απέδειξε τίποτα σε αυτά τα playoffs, ήδη ήξερα ότι ήταν σπουδαίος παίκτης. Αυτά που κάνει είναι πραγματικά, τα βραβεία είναι πραγματικά, οι αριθμοί του είναι πραγματικοί και όλοι όσοι περίμεναν να αποτύχει φέτος είναι ανόητοι και έχουν άγνοια. Κάποιοι λένε ακόμη πως παίζει για τα στατιστικά του, αλλά φτάνει με τις βλακείες! Ο τύπος είναι φοβερός παίκτης, σεβαστείτε τον! Σταματήστε να προσπαθείτε να τον υποβαθμίσετε και δείξτε του τον σεβασμό που αξίζει», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X