Μαντζούκας: «Ο προπονητής με έκανε να πάρω την απόφαση να έρθω στον ΑΡΗ» (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Novibet AllAboutARIS TV, κατά τη διάρκεια της Media Day, για την απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ Midea και την γεμάτη χρονιά που έρχεται για τους «Κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι έπαιξε ρόλο στο να έρθει στον ΑΡΗ Midea:

«Εκτός από το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα, με τον κόσμο να είναι ο… παλμός της, ο προπονητής είναι αυτός που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι αυτά που θέλω να κάνω στο παρκέ και όπως θέλω να τα κάνω, ήταν και αυτά που μου είπε ο προπονητής. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, το μυαλό μου έκλεισε εδώ».

Για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, με πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Ήθελα να βρω μια ομάδα που θα πιστέψει σε εμένα, τόσο εξωαγωνιστικά, όσο και αγωνιστικά. Να μου δοθεί ο χώρος για να μπορέσω να ξεδιπλώσω ό,τι πιστεύω πως μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο».

Για το ότι ο φετινός ΑΡΗΣ αποτελείται από ένα γκρουπ ταλαντούχων και νεαρών παικτών:

«Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι στην ίδια σελίδα και με το δικό μου σκεπτικό. Θέλουμε όλοι να πετύχουμε, διψάμε για να πετύχουμε. Παλεύουμε κάθε μέρα στη προπόνηση γι’αυτό.»

Για το αν η σκληρή φιλική ήττα από την Χάποελ… πλήγωσε τον εγωισμό τους:

«Δεν είναι δημοσιογραφικό κλισέ. Αυτό που έγινε, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Αν ήταν αυτό να γίνει, καλύτερα που έγινε τώρα στην αρχή και πήραμε όλοι μια γεύση τι μπορεί να γίνει αν δεν δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για μια απαιτητική σεζόν σε GBL και Eurocup:

«Σίγουρα είμαστε όλοι έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα