Μαρκίφ Μόρις για το πισώπλατο χτύπημα Γιόκιτς: «Θα έρθει κι η σειρά του, μη γελιέστε» (vid)

από AllAboutARIS

Στις 8 Νοεμβρίου του 2021 είχε προκληθεί σάλος στο ΝΒΑ, όταν ο Μαρκίφ Μόρις είχε κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Νίκολα Γιόκιτς και αυτός απάντησε πέφτοντας πισώπλατα πάνω του. Έκτοτε άνοιξε βεντέτα ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τον Σέρβο σέντερ των Νάγκετς να συνοδεύεται από τους θηριώδεις αδερφούς του στην πρώτη του επίσκεψη στο Μαϊάμι.

Μπορεί έκτοτε να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, αλλά ο Μαρκίφ Μόρις δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά του «Τζόκερ» και μιλώντας στο podcast των Ματ Μπαρνς και Στίβεν Τζάκσον άφησε να εννοηθεί πως του την έχει… φυλαγμένη. «Ήταν ένα ύπουλο χτύπημα. Δε μου έκανε τίποτα, απλώς με τράνταξε. Η ομάδα ήθελε να με προστατεύσει, εγώ ήμουν έτοιμος να παίξω σε δύο εβδομάδες, αλλά η ομάδα με κράτησε εκτός για περισσότερο. Δεν ήμουν τραυματίας, ούτε πονούσα. Θα έρθει κι η σειρά του, μη γελιέστε!», τόνισε ο 34χρονος άσος.
«Εγώ έκανα ένα φάουλ σκοπιμότητας και εκείνος μου επιτέθηκε πισώπλατα. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Το παρουσίασαν σαν να ήθελα να τον χτυπήσω. Έτσι το παρουσίασε κι η λίγκα, που μου έριξε πρόστιμο. Τι μου ρίχνεις πρόστιμο (σ.σ. $50.000); Εγώ είμαι αυτός που χτυπήθηκε! Ακούς κόσμο να λέει πως δεν έπρεπε να του γυρίσω την πλάτη. Αν ήμασταν σε αλάνα δε θα είχα γυρίσει την πλάτη, θα συνέχιζα κατά πάνω του. Αλλά ήμασταν σε παιχνίδι στο γήπεδο και είχα αρχίσει να απομακρύνομαι. Πώς δεν είναι φθηνό χτύπημα αυτό; Με χτυπά από πίσω και λένε δεν έπρεπε να έχω γυρίσει την πλάτη;», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα Άρθρα