Κάτω από την… βάση οι διαιτητές στην οργάνωση ενός τουρνουά

από Σταμάτης Μουρελής

Το τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε σήμερα και δυστυχώς ενώ θα μπορούσε να είχε στεφθεί με επιτυχία, αγωνιστικά τουλάχιστον οι τρεις ομάδες (ΑΡΗΣ, Προμηθέας, Κολοσσός Ρ.) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μάλλον κρίνεται ως αποτυχημένο όσον αφορά την οργάνωση του.
Καταρχήν η ώρα έναρξης των αγώνων (17:00) ήταν απαγορευτική για αρκετό κόσμο λόγω της εργασίας τους αλλά και λόγω της κίνησης στους δρόμους που είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην συγκεκριμένη ώρα. Επίσης λόγω των εργασιών που γίνονται στην ΔΕΘ για την προετοιμασία πριν την έναρξη της, υπήρχε πρόβλημα και στο πάρκινγκ.
Αλλά το μεγαλύτερο… λάθος των διαιτητών ήταν η ανυπόφορη ζέστη. Και μπορεί την Δευτέρα η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο να ήταν υποφερτή, την Πέμπτη ο υδράργυρος χτύπησε… κόκκινο την ώρα του αγώνα του ΑΡΗ Midea με τον Προμηθέα. Η ζέστη ήταν αρκετή, η ατμόσφαιρα αποπνικτική με αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο να δυσανασχετούν από τις συνθήκες, ενώ πρόβλημα είχαν και οι παίκτες.
Την ώρα που έχει στο πρόγραμμα σου τον ΑΡΗ, ο κόσμος του οποίου θέλει να τον δει, αν θέλεις να έχεις γεμάτες κερκίδες αλλά και οικονομικό κέρδος, τότε βάζεις τους αγώνες στις 20:00, όχι στην 17:00 όταν… βράζουν τα πεζοδρόμια.
Ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους στον Σύνδεσμο και του χρόνου να είναι υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Γιατί η Θεσσαλονίκη… διψάει για τουρνουά μπάσκετ.

Προτεινόμενα Άρθρα