Μετρημένες κινήσεις ακόμα

από Γιώργος Γκάτος

Οι κινήσεις που έχουν μείνει πια για τον μπασκετικό ΑΡΗ, είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η συμφωνία των “Κιτρινόμαυρων” με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, κλείνει τον ελληνικό κορμό -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και έτσι το βλέμμα πέφτει μονάχα στην αγορά των ξένων.

Με τους Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Νέιτ Λαζέφσκι και Λάντερς Νόλεϊ να έχουν αποκτηθεί ήδη, ο ΑΡΗΣ Midea έχει μπροστά του τέσσερις μεταγραφές ξένων για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κινηθεί για δύο παίκτες στη περιφέρεια και δύο παίκτες στη γραμμή των ψηλών. Ένα δυάρι, ένας πιο all around περιφερειακός παίκτης, ένα αθλητικό τεσσάρι και ο βασικός σέντερ της ομάδας, είναι τα κομμάτια του παζλ που απομένουν, με τον Γιάννη Καστρίτη να βρίσκεται σε καθημερινές και πολύπλευρες επαφές, ώστε αυτά να συμπληρωθούν.

Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ Midea βιάζεται ή… καίγεται για να συμπληρώσει το ρόστερ άμεσα, καθώς τις επόμενες μέρες με τα Summer League και το ντόμινο που θα προκληθεί, αναμένεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες.

Προτεινόμενα Άρθρα