Με Μπρόγκντον οι Σέλτικς στο Game 7 της σειράς με τους Χιτ

από AllAboutARIS

Έχασε το έκτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολής, όμως η ομάδα του νίκησε με επικό τρόπο στο Μαϊάμι. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έζησε σαν θηρίο στο κλουβί το ασύλληπτο παιχνίδι που κρίθηκε από το καλάθι του Ντέρικ Γουάιτ και τώρα είναι πανέτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί απόψε (03:30) στο έβδομο και τελευταίο ματς της σειράς.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο κορυφαίος έκτος παίκτης της σεζόν 2022/23, είχε 0.7 πόντους ανά 14.3 λεπτά στα προηγούμενα τρία παιχνίδια με τους Χιτ, ωστόσο συνολικά στη χρονιά μετράει 14.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά 26 λεπτά. Μοναδικός απόντας για τους Σέλτικς είναι ο Ντανίλο Γκαλινάρι,μ ενώ οι Χιτ δεν υπολογίζουν στους Τάιλερ Χίρο – Βίκτορ Ολαντίπο, με τον Γκέιμπ Βίνσεντ να ετοιμάζεται να σφίξει τα δόντια για να βοηθήσει, όσο και όπως μπορεί, την ομάδα του σε αυτόν τον τελικό.

Θυμίζουμε πως ομάδες οι οποίες προηγήθηκαν με 3-0, έχουν ρεκόρ 150-0 στην ιστορία των playoffs του NBA. Οι Σέλτικς έχουν απόψε την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα γυρίσει από αυτό το σκορ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X