Με Ριντ η αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού – “Μέσα” Σταρκ και Ντε Σόουζα, εκτός ο Χάρελ

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ριντ καθώς -όπως αναμενόταν- δεν είναι διαθέσιμος ο Χάρελ ενώ οι Ντε Σόουζα και Σταρκ θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα, με τον Ανγκολέζο να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στη γάμπα από το ματς με τον Προμηθέα και τον Σταρκ να έχει ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

H KAE ANAΦΕΡΕΙ

Ο ΑΡΗΣ Midea ρίχνεται, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, στη «μάχη» της ημιτελικής φάσης των play-offs της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει αύριο (31/05, 20:00, ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό AKTOR στο «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στον πρώτο ημιτελικό της σειράς. Την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα σημειώσει δύο νίκες και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/06, 16:45) στο «Nick Galis Hall».

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν σήμερα (30/05) την προετοιμασία τους με μία μεσημεριανή προπόνηση. Εκτός έμεινε ο Ρόνι Χάρελ (οστικό οίδημα), ο οποίος δε θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί αεροπορικώς το απόγευμα για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

1 Διαμαντής Σλαφτσάκης

2 Τζόναθαν Σταρκ

3 Ίσμαελ Σανόγκο

4 Βασίλης Τολιόπουλος

7 Δημήτρης Κατσίβελης

9 Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

26 Ανδρέας Καλόγηρος

43 Έρικ Ριντ JR

44 Ρομπέρτο Γκάλινατ

Προτεινόμενα Άρθρα