Με την ίδια «συνταγή» κόντρα στον Προμηθέα

από AllAboutARIS

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό φιλικό με τον Προμηθέα (5/9 – 17:00) στις υπηρεσίες των Νέιτ Λαζέφσκι, Ντι Μόι Χοτζ και Τρέι Γούντμπερι.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των «Κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ Midea θα δώσει αύριο Πέμπτη 05/09 (17:00), απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, τον δεύτερο αγώνα του στο πρώτο τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης».

Η αναμέτρηση έχει τη μορφή τελικού, αφού ΑΡΗΣ Midea και Προμηθέας έχουν από μία νίκη έως τώρα, αμφότεροι επί του Κολοσσού H Hotels (76-69 και 82-57, αντίστοιχα).

Είναι ο τρίτος και τελευταίος αγώνας για το τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του Στέλιου Συμεωνίδη, ο οποίος πέρυσι έφυγε από τη ζωή. Η γενική είσοδος, όπως την έχει ορίσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, είναι 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από την κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Ο Γιάννης Καστρίτης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Nate Laszewski, D’Moi Hodge και Trey Woodbury. Oι δύο τελευταίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και με την πάροδο των ημερών θα μπουν στο ομαδικό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα