Με το… γκάζι πατημένο στο 2024!

από Γιώργος Γκάτος

Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση το 2024 για τον ΑΡΗ Midea, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (19:00 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE Streaming, AllAboutARIS.gr, ΕΡΤSports 3).

Οι “Κιτρινόμαυροι” (6-6) υποδέχονται την ομάδα της Πάτρας (2-10) για τον πρώτο αγώνα της σεζόν που είναι και ο πρώτος από τους πέντε που θα δώσει στο “Nick Galis Hall” για τη Regular Season.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη, με τον Σίλβιο Ντε Σόουζα να είναι τιμωρημένος, τον Δημήτρη Κατσίβελη να μην ξεπερνάει την ίωση και τους Φίλλιο-Καλόγηρο να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Αντίθετα, ο Ίσμαελ Σανόγκο θα πάρει θέση στην εξάδα ξένων στο Ελληνικό πρωτάθλημα, περίπου 1,5 μήνα μετά τη τελευταία του εμφάνιση.

Ο Απόλλων Πάτρας από την άλλη, καίγεται για νίκες σε όλα τα παιχνίδια από ‘δω και πέρα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην αποστολή των Πατρινών βρίσκονται οι: Χρήστος Σαλούστρος, Χρήστος Καφέζας, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Γιώργος Γκιουζέλης, Γιώργος Κογιώνης, Τσαντ Μπράουν, Ρασάντ Ντε Αντρε Βον, Τζαστιν Μπιπς, Τζος Πέρκινς, Μάλικ Οσμπρον, Ντιλεινι Μπλείλοκ.

Διαιτητές: Τσαρούχα-Μαγκλογιάννης-Κατραχούρας

Τηλεοπτική μετάδοση: ERTSports 3 ERTFLIX

Προτεινόμενα Άρθρα