ΜΜΕ Βοσνίας: «Οι Σλοβένοι έπιναν μέχρι τις 5 τα ξημερώματα πριν το ματς με την Πολωνία»

Μία σημαντική αποκάλυψη αναφορικά με το τι προηγήθηκε μερικές ώρες πριν τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ από την Πολωνία, έκανε ο Τύπος της Βοσνίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «bhbasket.ba», που επικαλείται πηγές από το Βερολίνο, οι Σλοβένοι διεθνείς γνώρισαν τη… νυχτερινή ζωή της γερμανικής πρωτεύουσας παραμονές του κρίσιμου ματς με την ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ορισμένοι παίκτες του Αλεξάνταρ Σέκουλιτς (χωρίς να λέγεται ποιοι ήταν) έπιναν αλκοόλ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών φέρονται να ήταν μεθυσμένοι και γι’ αυτό δεν ήταν σε θέση να αποδώσουν καλά απέναντι στην αξιόμαχη αντίπαλό τους, με όλα όσα προηγήθηκαν περίπου 15 ώρες πριν το τζάμπολ.

Η Σλοβενία ξεκίνησε το Ευρωμπάσκετ ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση. Αλλά, στην προημιτελική φάση βρήκαν απέναντί τους έναν… εξωπραγματικό Ματέους Πονίτκα, ο οποίος κάνοντας το τριπλ νταμπλ οδήγησε την Πολωνία στη νίκη με σκορ 90-87 και την πρόκριση στους «4».

Πηγή: sport-fm.gr

Εκτός Εθνικής Νιγηρίας ο Ετεμπό για το φιλικό με Αλγερία
Προηγούμενο άρθρο Εκτός Εθνικής Νιγηρίας ο Ετεμπό για το φιλικό με Αλγερία
Επόμενο άρθρο Μεγάλος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι
Μεγάλος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News