Μπάρκλεϊ για Εμπίντ: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι όπως παίζεις»

από AllAboutARIS

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μπασκετικό τουρνουά της Γαλλίας, με τις χώρες πλέον να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των προημιτελικών στο Παρίσι.

Ο Τζοέλ Εμπίντ στους πρώτους 3 αγώνες που έχει δώσει η χώρα του, έγραψε λεπτά συμμετοχής μόλις σε 2 ματς έχοντας κατά μέσο όρο από 9,5 πόντους με 2,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 17 λεπτά εντός παρκέ. Πιο συγκεκριμένα, κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο μέτρησε 15 πόντους ενώ κόντρα στη Σερβία ολοκλήρωσε με μόλις 4.

Αυτές οι εμφανίσεις προκάλεσαν τη κριτική του θρύλου του NBA και μέλος της Dream Team του 1992 στη Βαρκελώνη, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Podcast P. ανέφερε ότι ο 30χρονος σέντερ θα έπρεπε να ντρέπεται για την επίδοσή του.

«Ελπίζω να τον ξυπνήσει τον Εμπίντ η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεν έχει παίξει καλά αλλά ελπίζω ότι θα σκέφτεται “πρέπει να είμαι σε καλύτερη φόρμα”. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που συνέχεια τραυματίζεται. Δεν νομίζω ότι είναι σε αρκετά καλή φόρμα.

Αλλά νομίζω ότι ο τρόπος που έχει παίξει, ο οποίος δεν είναι καλός κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας, θα πρέπει να τον ξυπνήσει. Να σκεφτεί “Πρέπει να μπω σε καλύτερη φόρμα. Πρέπει να είμαι υγιής καθώς αν δεν νικήσουμε το πρωτάθλημα ή δεν φτάσουμε μακριά στα Play Offs, θα είναι εξαιτίας μου.

Πρέπει να ντρέπεσαι λίγο από τον τρόπο που έχεις παίξει».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα