Μπάσκετ Γυναικών: Άνετη νίκη στην Καλαμαριά και «5 στα 5»

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ κέρδισε τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά με 56-80 και πέτυχε την 5η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Γ’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα του Σίμου Συρόπουλου πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 13-33. Στη συνέχεια διατήρησε τη διαφορά στις τάξεις των 20 πόντων και δε δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Τσαμπούρη με 18 πόντους και 5 τρίποντα οδήγησε τον ΑΡΗ στο σκοράρισμα, ενώ «διψήφιες» ήταν οι Νάστου, Δροσούνη, Μιχαηλίδου.

Τα δεκάλεπτα: 13-33, 29-48, 44-65, 56-80.

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κασικτσόγλου): Μάλτα, Χούλη 2, Μαραβέγια 7(1), Δημητροπούλου 13(2), Σένκα, Μοδέα 6, Μιχαηλίδου Ε. 14(2), Ασλανίδου 6, Γιαντζακλίδου 8.

ΑΡΗΣ (Συρόπουλος): Εφραιμίδου, Καρβουνιάδου 4, Κυρπιζλίδου 8, Τζημορώτα 4, Τσαμπούρη 18(5), Κουμαντσιώτου 2, Κερασοβίτη, Δροσούνη 12(1), Νάστου 15(2), Μιχαηλίδου Κ. 10, Ιγγλέζου 7.

Η παρουσίαση των οκτώ υπερσύγχρονων γηπέδων του Κατάρ (vids)
Προηγούμενο άρθρο Η παρουσίαση των οκτώ υπερσύγχρονων γηπέδων του Κατάρ (vids)
Επόμενο άρθρο Μουντιάλ 2022: Η εντυπωσιακή έναρξη της τελετής (vid)
Μουντιάλ 2022: Η εντυπωσιακή έναρξη της τελετής (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News