Μπάσκετ Γυναικών: Βοηθός προπονητή στον ΑΡΗ ο Θωμάς Αντωνόπουλος

από AllAboutARIS

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών και ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Θωμά Αντωνόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην ομάδα, ενώ θα έχει ρόλο και στην ακαδημία.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Θωμά Αντωνόπουλο, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα Γυναικών και προπονητής στην ακαδημία των κοριτσιών.

Ο Θωμάς Αντωνόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 2002 και αγωνίστηκε στις ακαδημίες και στο ανδρικό του ΓΑΣ Μελίκη για 13 χρόνια, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική και το σκάουτινγκ.

Επίσης, διετέλεσε υπεύθυνος ακαδημιών στον ΓΑΣ Μελίκη, προπονητής τριών τμημάτων ακαδημιών και βοηθός προπονητή στο ανδρικό όπου και αγωνίστηκε στη Γ’ εθνική.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα Γυναικών του ΑΡΗ ο Θωμάς Αντωνόπουλος δήλωσε:

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη για τη συνεργασία. Ήταν ένα όνειρο ζωής το να αποτελέσω μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ. Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για το καλύτερο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Καλή τύχη σε όλους-ες και μακριά από τραυματισμούς».

Προτεινόμενα Άρθρα