Μπάσκετ Γυναικών: Στον ΑΡΗ η Βάλια Χρηστίδου

από AllAboutARIS

Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ θα συνεχίσει την καριέρα της η Βάλια Χρηστίδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Βάλιας Χρηστίδου για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Βάλια Χρηστίδου είναι γεννηθείσα στις 2 Μάϊου του 1996 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1.87, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Ξεκίνησε από την ομάδα του Ε.Ο. Σταυρούπολης και στη συνέχεια, μεταγράφηκε στον Αίαντα Ευόσμου. Επόμενος σταθμός της Βάλιας, ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, για να αγωνιστεί τη σεζόν 2021-22 στον Παναθλητικό, όπου επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, και την επόμενη χρονιά, με την ομάδα της ΧΑΝΘ. Φέτος θα φορέσει ξανά τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ, η Βάλια Χρηστίδου δήλωσε:  

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον coach Κωτούλη για την εμπιστοσύνη, ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου και όλο το επιτελείο της ομάδας για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα θέσουμε. Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα  χωρίς τραυματισμούς. Σας περιμένουμε στο γήπεδο!».

Προτεινόμενα Άρθρα