Μπάσκετ Γυναικών: Στον ΑΡΗ η Σταυρούλα Μαύρου

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της  Σταυρούλας Μαύρου  για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Σταυρούλα Μαύρου  είναι γεννηθείσα στις 10 Ιουλίου του 2008  και με ύψος 1.65 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ένωσης ΑττάλουΚαλύμνου (Ε.Α.ΚΑ) στην ηλικία των 5 ετών. Έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τις ομάδες Ansett και Essington Cannons της Αυστραλίας το διάστημα 2016-2018, με τις οποίες κατέκτησε συνολικά 2 τοπικά πρωταθλήματα και 2 βραβεία MVP. 

Με την επιστροφή της στην Κάλυμνο, επανεντάχθηκε στο σωματείο της Ε.Α.ΚΑ, με το οποίο και κέρδισε 4 πρωταθλήματα και 2 βραβεία MVP. Φέτος θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». 

Μετά την συμφωνία της με τον ΑΡΗ, η Σταυρούλα Μαύρου δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη και ενθουσιασμένη για την ένταξή μου στο δυναμικό της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο της Ε.Α.ΚΑ, τις συμπαίκτριες μου και τον προπονητή και πατέρα μου Γιώργο Μαύρο για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξή της και την ομάδα του ΑΡΗ που πίστεψε σ’ εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω την νέα ομάδα μου».

Προτεινόμενα Άρθρα