Μπάσκετ Κορσίδων: Αήττητος και γεμάτος με νέες εμπειρίες ο ΑΡΗΣ (pics)

από AllAboutARIS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το Promitheas Park Tournament 2022, στο οποίο συμμετείχε η ομάδα Μπάσκετ Κορασίδων του ΑΡΗ.

Τα κορίτσια μας επιστρέφουν από την Πάτρα και τη συμμετοχή τους στο τουρνουά γεμάτα όμορφες αναμνήσεις και αγωνιστικές εμπειρίες, εφόδια πολύτιμα για τη συνέχεια.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ευχαριστούν τον Προμηθέα Πάτρας και τον Γιώργο Καράγκουτη για την άψογη φιλοξενία. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την ευκαιρία που έδωσαν στην ομάδα μας να συμμετέχει σε μια γιορτή για το αναπτυξιακό γυναικείο μπάσκετ, παίζοντας ανταγωνιστικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους παράγοντες / ανθρώπους του Προμηθέα, κ.κ. Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο και Γιάννη Τσούνα, για την ανταπόκριση και την άμεση και ανιδιοτελή βοήθεια που μας πρόσφεραν σε μικρά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στην Πάτρα.

Η παρουσία στελεχών του Μπάσκετ Γυναικών της Ομοσπονδίας, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στην όλη διοργάνωση. Οι ενημερωτικές ομιλίες-παρουσιάσεις του κόουτς Τσεμπέρη προς τους προπονητές και οι ομιλίες «ψυχής» της Εβίνας Μάλτση προς τις αθλήτριες όλων των ομάδων, ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές.

Ξεχωριστές στιγμές του τουρνουά τα ALL STAR GAMES Νεανίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των αθλητριών μας Τόλιου Λυγερής και Γιάνταη Αναστασίας, Δέσποινας Μπαλτζή αντίστοιχα.

Αγωνιστικά, ο ΑΡΗΣ πέτυχε τέσσερις νίκες στα ισάριθμα ματς στα οποία έδωσε.

ΑΡΗΣ – ΧΑΝΙΑ 34-33

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-58

ΑΡΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 68-48

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 70-32

ALL STAR GAME ΝΕΑΝΙΔΩΝ (συμμετοχή Τόλιου Λυγερή)

ALL STAR GAME ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (συμμετοχή Γιάνταη Αναστασία και Μπαλτζή Δέσποινα)

Δείτε το photostory από την παρουσία του ΑΡΗ στο τουρνουά, στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X