Μπάσκετ Παίδων: Νίκη επί του ΠΑΟΚ (68-52) και στον τελικό του Final 8 ο ΑΡΗΣ

Η ομάδα Μπάσκετ Παίδων του ΑΡΗ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 68-52 στη δεύτερη μέρα του Final 8 του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της Θεσσαλονίκης και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 14-8 και στη συνέχεια έφτασε στο 27-13. Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε, μείωσε σε 27-22 στο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο πέρασε με 31-39.

Όμως εκεί άρχισε η αντεπίθεση του ΑΡΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα εντυπωσιακό 16-0 και πέρασαν με 47-39 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 55-50, όμως ακολούθησε ένα εξίσου εντυπωσιακό 13-0 του ΑΡΗ, διά χειρών Βενετίδη, Μπίκια, Σιμεόνοβ, Κασιάνου, και η υπόθεση – νίκη κρίθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 14-8, 27-22, 47-39, 68-52.

Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Κλεπουσνιώτου-Κασούμης

ΑΡΗΣ (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Μπίκιας 17(3), Βενετίδης 11(1), Πεταλωτής 18(1), Σπυριδωνίδης, Τοκατλής, Σιμεόνοβ 4, Κασιάνος 11, Σιλμπερστάιν Τ. 7.

ΠΑΟΚ (Σταυρόπουλος-Ντίκας): Παπανικολάου, Κουτσός, Κέκελης 9(2), Γρηγορίου, Γκλαβάκης 9(1), Ιωαννίδης 3(1), Λιβέρης 14, Κακαβικάκης 3, Μπιλιώνης 14(3).

Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα εμπρός στον γιό του
Προηγούμενο άρθρο Σοκ στη Σουηδία: Συμμορία πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα εμπρός στον γιό του
Επόμενο άρθρο Διαχρονική ξεφτίλα με το άσπρο να γίνεται…πράσινο! (vid)
Διαχρονική ξεφτίλα με το άσπρο να γίνεται…πράσινο! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News