Μπάτλερ: «Η φανέλα των Χιτ είναι η τελευταία που θα φορέσω»

από AllAboutARIS

Παθιασμένος με το Μαϊάμι ο Τζίμι Μπάτλερ!
Ο ηγέτης των Χιτ, που ετοιμάζονται για τους τελικούς του ΝΒΑ με τους Νάγκετς, μίλησε στο ESPN για τα χρόνια που έχει περάσει στην ομάδα της Φλόριντα, και έκανε μία… αποκάλυψη όσον αφορά το παρελθόν αλλά και το μέλλον του.

Συγκέκριμένα, ο «Jimmy Buckets» δήλωσε πως στην αρχή της καριέρας του δεν συμπαθούσε τους Χιτ, καθώς είχαν τότε το Big 3 των Τζέιμς, Γουέιντ και Μπος, με αποτέλεσμα να κερδίζουν συνεχώς την πρώτη του ομάδα, τους Μπουλς. Παράλληλα, αποκάλυψε πως πλέον έχει λατρέψει την ομάδα και δεν θέλει να φορέσει άλλη φανέλα στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όταν μπήκα στο ΝΒΑ, οι Χιτ συνήθιζαν να κερδίζουν τους Μπουλς όλη την ώρα όταν είχαν τους Big 3. Ως μέλος των Μπουλς, δεν μπορούσα να συμπαθώ το Μαϊάμι. Δεν γίνεται να σου αρέσει ο D-Wade παρόλο που πήγαινες στο ίδιο σχολείο, όταν παίζεις στους Μπουλς. Λίγο καιρό μετά, ο Γουέιντ ήρθε στο Σικάγο και όταν τον γνώρισα σκέφτηκα “αυτός ο τύπος δεν είναι κακός”. Τώρα, όλα έχουν κάνει ένα μεγάλο κύκλο και η φανέλα των Χιτ θα είναι η τελευταία που θα φορέσω».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X