Μπάτλερ: «Θα μείνουμε ενωμένοι και θα νικήσουμε στη Βοστόνη»

από AllAboutARIS

Σε μια προσπάθεια -ενδεχομένως- να δώσει κουράγιο στους συμπαίκτες του για την συνέχεια στη σειρά των αγώνων ο Τζίμι Μπάτλερ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του σημερινού αγώνα των Χιτ με τους Σέλτικς ότι η ομάδα του μπορεί να πάει στη Βοστόνη και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.
«Το μπάσκετ είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό άθλημα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, αλλά μπορούμε να το κάνουμε», τόνισε για το έβδομο παιχνίδι της σειράς που θα δώσει και την πρόκριση και συνέχισε:
«Θα μείνουμε ενωμένοι. Αν έπαιζα καλύτερα δεν θα ήμασταν καν σε αυτή την θέση τώρα. Προσωπικά θα είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Όταν παίζω καλύτερα, παίζουμε όλοι καλύτερα.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που έδωσαν ό,τι είχαν για να έχουμε μία ευκαιρία για να τα καταφέρουμε. Δεν μας πήγε όπως το υπολογίζαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μας έχει… πάει σε όλη την σεζόν», τόνισε και κατέληξε…
«Πρέπει να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκτός έδρας, αλλά είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι. Θα μείνουμε ενωμένοι. Μετά από μία τέτοια ήττα όλοι χαμογελούσαμε, επειδή ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Θα πάμε στην Βοστόνη και θα νικήσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X