Μπακς: Γιάννης και Λίλαρντ κάνουν πρεμιέρα ως δίδυμο κόντρα στους πλήρεις Λέικερς

από AllAboutARIS

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους Μιλγουόκι Μπακς. Αυτό που όλοι περίμεναν μετά το πολυδιαφημισμένο trade του Λίλαρντ, ήταν να τον δουν να παίζει δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κάτι που επιτέλους θα συμβεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10 – 2:00).

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε ο νέος προπονητής των Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, θα παίξουν εναντίον των Λέικερς για πρώτη φορά στα φιλικά της preseason. Κάτι που σημαίνει πως τα μάτια του μπασκετικού πλανήτη θα καρφωθούν πάνω στους δύο αυτούς σταρ.

Ο Γιάννης άλλωστε, που μετά την αρθροσκόπηση στο γόνατο, η οποία του στέρησε τη συμμετοχή στο MundoBasket, είναι έτοιμος για να μπει να παίξει και με μεγάλη όρεξη, όπως έδειξε στα social media.

Συγκεκριμένα στο τουίτερ πόσταρε μια φωτογραφία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα, όπως τα λεπτά για την επιστροφή του στα παρκέ μετά από 173 ημέρες. Φυσικά η χρησιμοποίηση τόσο αυτού, όσο και του Λίλαρντ δεν αναμένεται να φτάσει στα… κόκκινα.

Οι Μπακς ωστόσο δε θα παρουσιαστούν πλήρεις, παρά την επιστροφή των δύο σταρ. Ο τρίτος της παρέας λέγεται Κρις Μίντλετον και η συνέχεια της αποθεραπείας του για το γόνατο τον αφήνει εκτός της αναμέτρησης απέναντι στους Λέικερς. Εδώ βέβαια υπάρχει το ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η πεντάδα, πάντα με τον αστερίσκο της απουσίας του Μίντλετον, μιας και φαίνεται ότι η θέση του SG μεταξύ των Κόνατον και Μπίσλι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει για τα «ελάφια».

Πανέτοιμοι και οι Λέικερς για τη συνάντηση με τους Μπακς
Προφανώς και όλοι οι σταρ σε αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν συντηρητικά. Δε θα γινόταν άλλωστε διαφορετικά, πολλώ δε μάλλον όταν ο ΛεΜπρόν μπαίνει στην 21η σεζόν του και ο Άντονι Ντέιβις έχει τη δική του ευπάθεια.

Ωστόσο αμφότεροι φαίνεται ότι θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους Μπακς. Θυμίζουμε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έπαιξε μόλις για ένα ημίχρονο κόντρα στους Γουόριορς, προτού το ρίξει στη φρουτοσαλάτα.

Μάλιστα από τους Λέικερς, αν δε συμβεί κάτι συνταρακτικό, αναμένεται να παίξουν άπαντες, δηλαδή και οι Ριβς, Ρέντις, Βίνσεντ, Βάντερμπιλτ που για διαφορετικούς λόγους δεν έπαιξαν με τους Γουόριορς.

 

Προτεινόμενα Άρθρα