Μπακς – Χοκς 110-127: Εφιαλτική βραδιά για Λίλαρντ και Μιλγουόκι (vids)

από AllAboutARIS

Την πρώτη τους ήττα στη σεζόν 2023/24 γνώρισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10) οι Μπακς, καθώς οι Χοκς εμφανίστηκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο Fiserv Forum και πήραν μία πολύ άνετη νίκη (110-127) σε ένα ματς στο οποίο δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ. Σε ένα ματς στο οποίο δεν προβληματίστηκαν ποτέ.

Αυτή τη φορά ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν πραγματικά πολύ κακός και στο σκοράρισμα και στη δημιουργία και στην άμυνα (6 πόντοι, 0/4 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 λάθη σε 29 λεπτά), με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλγουόκι, η οποία δεν είχε τον Κρις Μίντλετον ενεργό, να παίξει μονοδιάστατα, να είναι προβλέψιμη και πολύ μπερδεμένη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ο Μαλίκ Μπίσλι είχε πείσμα και αποφασιστικότητα, ο Μπόμπι Πόρτις έδωσε κάποιες λύσεις, από εκεί και πέρα όμως οι Μπακς δεν έχουν κάτι να κρατήσουν από αυτόν τον αγώνα.

Σπουδαία εμφάνιση από τους Χοκς, που πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Το βασικό rotation του Κουίν Σνάιντερ περιελάμβανε οκτώ παίκτες και το εντυπωσιακό είναι ότι ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΤΩ σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων! Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν μαγικός σε εκτέλεση και δημιουργία, ο Τζέιλεν Τζόνσον που μπήκε στην αρχική πεντάδα συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ο Κλιντ Καπέλα έγραψε ξεκούραστο double-double και οι Τρέι Γιανγκ – Ντεζούντε Μάρεϊ δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά καθώς η βραδιά εξελίχθηκε σε μια καλή προπόνηση για την ομάδα της Ατλάντα.

44-50 οι πόντοι στη ρακέτα, 7-25 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 45-51 οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς, 22-22 οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου, 17-18 οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες. 32 ασίστ για 17 λάθη είχαν οι Χοκς, 22 ασίστ για 23 λάθη είχαν οι Μπακς.

Επόμενος αντίπαλος για το Μιλγουόκι οι Μαϊάμι Χιτ σε back-to-back αγώνα (ξημερώματα Τρίτης στις 02:00), με τον Μίντλετον να είναι αυτή τη φορά ενεργός.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα