Μπανκς στο AllAboutARIS: “Ακόμα και στα διαβατήρια συνάντησα φίλους του ΑΡΗ!” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Τζέιμς Μπανκς βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Πέμπτης για λογαριασμό του ΑΡΗ, μιλώντας στο AllAboutARIS για την απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Πριν καν πάντως γυρίσει λίγο στην πόλη, πήρε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο της ομάδας -όπως αποκάλυψε- κατά τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου. “Είμαι ενθουσιασμένος. Ακόμα και κατά την έκδοση του διαβατηρίου συνάντησαν φίλους του ΑΡΗ και μου είπαν ότι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη”.

Είναι η δεύτερη φορά του στην Ευρώπη αλλά πρώτη στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει τις πληροφορίες του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. “Ξέρω πόσο ανταγωνιστικό είναι το επίπεδο στην Ελλάδα, όπως και ότι ο ΑΡΗΣ είναι ανταγωνιστικός στο Eurocup. Είναι η δεύτερη φορά μου στην Ευρώπη αλλά τώρα είμαι πολύ πιο έτοιμος από την παρουσία μου στο Ισραήλ”.

Πριν έρθει ο Μπανκς… ψάχτηκε μέσα από πρώην συμπαίκτες του, ενώ είχε επαφή και με τον Γιάννη Καστρίτη. “Μίλησα με κάποια παιδιά και φυσικά με τον κόουτς. Μιλήσαμε για το πώς θα βοηθήσω την ομάδα, το πώς εξελίσσει τους νέους παίκτες. Εύχομαι να βοηθήσω τα μέγιστα”.

Οσον αφορά το τί πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο; “Ενέργεια, άμυνα, εντυπωσιακές φάσεις και νικηφόρα καλάθια. Κάθε μέρα στην προπόνηση θα δίνω όλη μου την ενέργεια ώστε να βοηθήσω την ομάδα να γίνεται καλύτερη”, ήταν η απάντησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα