Μπαρτζώκας: «Έχουμε σερί παιχνίδια και είναι σημαντικό ότι μοιράσαμε το χρόνο σήμερα» (vid)

από AllAboutARIS

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε ή στη δυναμική μας. Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε νέα πρόσωπα, κάθε ματς και προπόνηση είναι προς όφελός μας. Είναι σημαντικό ότι μπήκε ο Φαλ στην ομάδα και δημιουργεί άλλη συνθήκη, πασάρει καλά, είναι καλός δέκτης της μπάλας, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Γίναμε πολύ ομαδικοί στο παιχνίδι με 27 ασίστ.  Έχουμε σερί παιχνίδια και είναι σημαντικό ότι μοιράσαμε το χρόνο σήμερα και κανείς δεν έπαιξε πάρα πολύ.

Για την ετοιμότητα του Μιλουτίνοφ: «Δεν έχει μπει ομαδικά, έχει κάνει ατομικό, θα μπει αυτή η βδομάδα. Αύριο έχουμε προπόνηση τακτικής. Θέλει 2-3 ομαδικές προπονήσεις για να παίξει μετά από ένα μήνα απουσίας. Όσο νωρίτερα τον έχουμε μαζί μας τόσο καλυτέρα».

Για το αν χωράνε τέσσερις ψηλοί στην ομάδα: «Εξαρτάται από τη φόρμα τους, τον αντίπαλο, τις καταστάσεις. Μπορεί να ταιριάζουν , όλοι μπορεί να είναι πρωταγωνιστές, όλοι μπορεί να μη χωράνε».

Για τη διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα: «Δε θέλω να πάω στο ματς με την Εφές. Πρώτα έχουμε την Αρμάνι και είναι πολύ σημαντικό ματς. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα , θα είναι μια σκληρή μάχη και ελπίζω να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας μπροστά στον κόσμο μας».

Προτεινόμενα Άρθρα