Μποχωρίδης: “Καλύτερα που έγινε τώρα αυτό – Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα” (vid)

από AllAboutARIS

Μετά την ήττα από την Καρδίτσα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: “Μέχρι το 25′ και το τάιμ άουτ στο 50-32, είχαμε δείξει πολύ καλή εικόνα. Βγάζαμε την ενέργεια που θέλαμε. Μετά από εκείνο το σημείο, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Είναι ένα καλό μάθημα… Πρέπει να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είτε με τη Χάποελ, είτε με την Καρδίτσα, είτε με οποιαδήποτε ομάδα, αν δεν παίζεις όπως πρέπει, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα…

Καλύτερα που έγινε τώρα αυτό, για να το βάλουμε καλά στο κεφάλι μας… Είχαμε ελλείψεις, τέσσερις παίκτες εκτός, αλλά γι’ αυτό έχει φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Εχουμε αρκετά άτομα ως ομάδα. Αν κάθε φορά σκεφτόμαστε ποιοι λείπουν, χάνουμε το νόημα. Ηταν 55-32, ούτε φταίει αν λείπει κάποιος, ούτε τίποτα… Μόνοι μας καταφέραμε και αφήσαμε την Καρδίτσα να παίξει, σκοράροντας 40 πόντους σε 15 λεπτά”.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα με την Βενέτσια: “Θα είναι όσο έτοιμη μπορεί να είναι μια καινούρια ομάδα. Εχουμε 10 καινούριους παίκτες. Τώρα, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω, σε ενεργειακά επίπεδα, θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να αντεπεξέλθουμε, να μπούμε δυνατά, να πιέσουμε όσο μπορούμε για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο επίσημο ματς και μακάρι να πάρουμε την νίκη”.

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: “Δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις. Εχουμε ένα εξαιρετικό σταφ, αυτοί ξέρουν πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα. Ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς, από τις 9 Αυγούστου και ο στόχος είναι στο πρώτο επίσημο ματς, τουλάχιστον ενεργειακά, να παλέψουμε όπως πρέπει”.

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο φέτος και ότι αυτό το έχει ξαναζήσει στο παρελθόν στην πρώτη του καλή χρονιά στον ΑΡΗ: “Εκείνη η χρονιά ήταν ιδιαίτερη. Ηταν η πρώτη μου χρονιά -και δεν πιστεύω να ξαναγίνει- που είχαμε μόνο έναν ξένο, τον Χαντ. Ηταν μια ιδιαίτερη χρονιά, είχαμε καταφέρει να δεθούμε και να παίξουμε καλά. Για φέτος, είναι καλό που έχουμε έναν τόσο καλό ελληνικό κορμό. Δεν είναι θέμα να διαχωρίσουμε Ελληνες και ξένοι. Είμαστε μια ομάδα. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να παίζουμε καλά μεταξύ μας. Ξεκινάμε τα επίσημα και εκεί μετράνε όλα. Το σημερινό ήταν ένα μάθημα…”.

Προτεινόμενα Άρθρα