Μποχωρίδης: “Τη ψυχή μας με ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία”

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε χρόνο και ρόλο στη νίκη της Ελλάδας επί της Ιορδανίας στην πρεμιέρα του Mundobasket, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για το ξεκίνημα της ομάδας.

«Ήταν μια καλή νίκη, παρά την απουσία του Ντίνου (Μήτογλου), κάτι που μας εμάς ήταν δύσκολο, γιατί ήταν ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, ενώ αφορά και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Πήραμε τη νίκη, αυτό που θέλαμε από την αρχή, μπήκαμε δυνατά και πήραμε το παιχνίδι» σχολίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και συνέχισε: «Η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο και ήταν κάτι που δείξαμε από την προετοιμασία. Θέλουμε να αρχίσουμε από την άμυνα. Δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάμε την επίθεση και να αφήνουν την άμυνα. Αυτή θα μας δώσει την ενέργεια να τρέξουμε στο γήπεδο και να βρούμε έτσι και την επίθεση. Ναι, όντως τα σουτ δεν μπήκαν στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα να μπαίνουν στα επίσημα. Ακολουθεί ο αγώνας με τις ΗΠΑ, που είναι σίγουρα πολύ δύσκολος. Θα τα δώσουμε όλα και στους δύο επόμενους αγώνες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με την ψυχή μας και στους δύο αγώνες».

Προτεινόμενα Άρθρα