Νέα ήττα για Γουόριορς, τους ξέραναν οι Θάντερ

από AllAboutARIS

Ο κατήφορος για τους Γουόριορς συνεχίστηκε, καθώς έχασαν έκτο σερί ματς και δεύτερο διαδοχικό από τους Θάντερ, αυτή τη φορά με 130-123 στην παράταση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε με δραματικό τρόπο στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον Άντριου Γουίγκινς να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με τρίποντο στα 3’’, αλλά τον Τσετ Χόλμγκρεν να απαντά με τον ίδιο τρόπο στην εκπνοή. Ο Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ με 40 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ έκανε άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ο Χόλμγκρεν είχε 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για την ομάδα του Στιβ Κερ, που έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Γουίγκινς είχε 31 πόντους και ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε 25 πόντους με 5/11 τρίποντα.
Ανατρέποντας διαφορά 14 πόντων στα τελευταία επτάμισι λεπτά oι Τίμπεργουλβς άλωσαν τη Νέα Ορλεάνη με 121-120. Ο Καρλ Άντονι-Τάουνς ήταν ο κορυφαίος με 29 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ, αλλά και με το νικητήριο καλάθι στα 5’’ πριν το τέλος. Ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 30 πόντους αλλά αστόχησε στην τελευταία επίθεση για τους γηπεδούχους.
Τέλος στο αήττητο των Χιτ για επτά ματς έβαλαν οι Μπουλς με 102-97 με οδηγό τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που είχε 23 πόντους. Για το Μαϊάμι ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 25 και ο Μπαμ Αντεμπάγιο 24 πόντους.

Τέλος, όγδοο διαδοχικό χαμένο ματς είχαν οι Σπερς, με 120-108 από τους Γκρίζλις. Τζάρεν Τζάκσον με 27 και ο Ντέσμοντ Μπέιν με 26 πόντους χάρισαν μόλις την τρίτη φετινή νίκη στο Μέμφις που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Τζα Μοράντ και τον τραυματία Μάρκους Σμαρτ.

Προτεινόμενα Άρθρα