Νέα προβλήματα με Σανόγκο, Χρηστίδη, είναι αποστολή με Προμηθέα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (09/04, 15:45, ERT Sports 2) αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη πριν από τα play-offs. Πέρα από τη σημασία του καθ΄αυτή, θα συνδυαστεί με την εμφάνιση του 22ου λαβάρου του ΑΡΗ στον ουρανό του «Nick Galis Hall», που αφορά στο Σούπερ Κύπελλο του 1986, το οποίο αναγνώρισε επισήμως η ΕΟΚ μετά από 37 χρόνια. Παρόντες στο γήπεδο θα είναι παίκτες και παράγοντες – θρύλοι του ΑΡΗ, γι’ αυτήν τη σεμνή, πλην απαραίτητη εκδήλωση.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν για τον Γιάννη Καστρίτη. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/04) προπόνησης ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον μηρό. Δείχνοντας αυταπάρνηση, οι δύο παίκτες έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για τον αυριανό αγώνα. Εκτός θα παραμείνει ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης που υπέστη πρόσφατα, τρίτης στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα