Νέος μπελάς για την ΚΑΕ, καταγγελία στην Επιτροπή από Καμπερίδη-Σλαφτσάκη

από AllAboutARIS

Δεν λένε να… ηρεμήσουν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ μιας και τα οικονομικά θέματα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα, προερχόμενα μάλιστα από «δικούς» της ανθρώπους.

Σε μία περίοδο όπου η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τις υποχρεώσεις προηγούμενων ετών αλλά και του καλοκαιριού όπου δεν υπήρχαν έσοδα, ήρθε η καταγγελία στην Επιτροπή από τον πρώην προπονητή της ομάδας, Σάββα Καμπερίδη και τον πρώην παίκτη της, Διαμαντή Σλαφτσάκη όσον αφορά την μη τήρηση των συμφωνιών που είχαν γίνει για τα οφειλόμενα τους.

Μία κίνηση που ομολογουμένως εξέπληξε αρνητικά αρκετούς στην ομάδα μιας και θα περίμεναν από τους δύο συγκεκριμένους, λόγω της μακροχρόνιας παρουσίας τους στον σύλλογο, να δείξουν λίγο ακόμα υπομονή, την στιγμή μάλιστα που αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για το τηλεοπτικό κα να βγει η ημερομηνία της πρώτης δόσης, η οποία θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ΚΑΕ και θα λύσει αρκετά θέματα.

Χθες έγινε προσπάθεια από την διοίκηση να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο τους, Παναγιώτη Καπάζογλου ώστε να βρεθεί μία λύση αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Βέβαια από προηγούμενες επαφές είχε φανεί πως για κλείσει το θέμα θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα όλο το ποσό που τους οφείλεται, μη δείχνοντας σημάδια διαλλακτικότητας. Βέβαια μπορεί τώρα κάτι να αλλάξει λόγω κυρίως του τηλεοπτικού, το οποίο αποτελεί εγγύηση είσπραξης των χρημάτων.

Αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X