Νέο δυνατό τεστ στο «Nick Galis Hall»

από Γιώργος Γκάτος

Λίγα 24ωρα μετά το φιλικό της Δευτέρας (2/9) με τον Κολοσσό Ρόδου, ο ΑΡΗΣ Midea υποδέχεται τον Προμηθέα (17:00 – Novibet AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr LIVE), στο πλαίσιο του τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης».

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέιτ Λαζέφσκι, Ντι Μόι Χοτζ και Τρέι Γούντμπερι, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να ανεβάζουν ρυθμό σταδιακά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι “Κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 76-69 του Κολοσσού, σε ένα παιχνίδι που είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ουσία για τον Γιάννη Καστρίτη είναι να δει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς και σε διάρκεια, από αγώνα σε αγώνα.

Μια ημέρα αργότερα, ο Προμηθέας κέρδισε τον Κολοσσό με 82-57, με την ομάδα της Πάτρας να χάνει με 10 πόντους στο ημίχρονο (32-42).

Όπως και την Δευτέρα, έτσι και σήμερα, η γενική είσοδος, όπως την έχει ορίσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, είναι 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από την κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Προτεινόμενα Άρθρα