Νέο τεστ με ελλείψεις

από Γιώργος Γκάτος

Τρίτο φιλικό για τον ΑΡΗ Midea, πρώτο με θεατές στο Nick Galis Hall.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (17:00 – Novibet AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr LIVE) στο πλαίσιο του τουρνουά “Στέλιος Συμεωνίδης”, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Τα προβλήματα δεν αναμένεται να λείψουν ούτε σήμερα για τον Γιάννη Καστρίτη. Στο περασμένο φιλικό με το κολέγιο Νορθγουέστερν, δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Νέιτ Λαζέφσκι, ΝτιΜόι Χοτζ, Τζέιμς Μπανκς, Τρέι Γούντμπερι, Μάνος Χατζηδάκης και Γιώργος Γκιουζέλης.

Οι αποφάσεις θα παρθούν πριν το τζάμπολ, καθώς δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή περίπτωση να ρισκάρει η ομάδα να επιταχύνει την επιστροφή κάποιου παίκτη στο παρκέ.

Το σίγουρο είναι ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες από την ακαδημία, απέναντι στον Κολοσσό του Γιώργου Σιγάλα. Οι Ροδίτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον ΑΡΗ και αύριο τον Προμηθέα, στη διήμερη παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Η γενική είσοδος που όρισε ο Σ.Δ.Κ.Θ. είναι 5 ευρώ και η αγορά των εισιτηρίων θα γίνει από την κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Προτεινόμενα Άρθρα