Νέο “όχι” στην ΕΟΚ, από Χαρδαλιά (vid)

από AllAboutARIS

«Φρένο» στις προσπάθειες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να διοργανώσει εκλογές με φυσική παρουσία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έβαλε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων να γίνονται διά ζώσης, μόνο εφόσον τα εγκεκριμένα μέλη δεν είναι πάνω από 150.

Ένα νούμερο που ξεπερνιέται κατά πολύ στην περίπτωση της ομοσπονδίας μπάσκετ και κατά συνέπεια, ο νόμος υποχρεώνει για διεξαγωγή των αρχαιρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα.

Είναι προφανές ότι οι κανόνες για την πανδημία ισχύουν για όλους και δεν προβλέπονται ειδικές εξαιρέσεις επειδή κάποιοι έτσι το επιθυμούν στο μπάσκετ…

Στο μεταξύ, το άνοιγμα των γυμναστηρίων από τη Δευτέρα 31 Μαΐου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, όπως είπε ανοίγουν τα γήπεδα 5 επί 5 και γηπέδων μπάσκετ από 31/05 σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ακόμα, θα διεξάγονται αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων με προϋποθέσεις.

Όσον αφορά στα γυμναστήρια, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως θα υπάρξουν αλλαγές στα πρωτόκολλα, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα