Νίκησε και τον… Τζέιμς μετά από θρίλερ η Παρτίζαν

από AllAboutARIS

Άντεξε στο απίθανο θρίλερ η Παρτίζαν!
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε στην παράταση με σκορ 89-85 τη Μονακό στην καυτή «Stark Arena», με αποτέλεσμα να ανέβει στο 6-6 στην Ευρωλίγκα, ρίχνοντας τους Γάλλους στο 7-5.

Το ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην παίρνει ποτέ διψήφιο προβάδισμα. Η Παρτίζαν έφτασε μάλιστα κοντά να πάρει το ματς και στην κανονική διάρκεια, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, που έβαλε ένα ασύλληπτο τρίποντο 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, οι Σέρβοι είχαν τις λύσεις με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πάντερ, φτάνοντας τελικά στο πολύτιμο ροζ φύλλο, πέμπτο σε 6 ματς εντός έδρας!

Κορυφαίος του αγώνα με 25 πόντους ήταν ο Πάντερ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση και ήταν clutch. 23 πόντους είχε ο Τζέιμς Νάναλι, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Πι Τζέι Ντοζίερ με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. 13 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Μπρούνο Καμπόκλο.

Από τη Μονακό, απίθανο ματς έκανε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που είχε 23 πόντους όμως έχασε ένα σημαντικό σουτ στην παράταση, κάνοντας αντιαθλητικό φάουλ στη συνέχεια της φάσης. 16 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, μέτρησε ο τρομερός Μάικ Τζέιμς.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 32-35, 51-51, 72-72 (κ.δ.), 89-85 (παρ.)

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα