Νίκη της Εθνικής Παίδων με τρομερή εμφάνιση του Χατζηλάμπρου του ΑΡΗ

Η Εθνική Παίδων έκανε το 2/2 στο EuroBasket U16, επικρατώντας με 77-63 της Κροατίας το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ, που πέτυχε double-double με 33 πόντους (8/14 τρίποντα), 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Ηλία Χαϊδεμένο να προσθέτει 15 πόντους με 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τους Κροάτες ξεχώρισε ο Γιόσιπ Σάντρο με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στην τρίτη αγωνιστική, την Κυριακή (11/8) στις 18:30, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία.

Σημειώνεται ότι όλες οι ομάδες προκρίνονται από τη φάση των ομίλων και διασταυρώνονται “χιαστί” στην νοκ-άουτ φάση των 16: Οι δύο πρώτες ομάδες από το Group A θα αντιμετωπίσουν τις δύο τελευταίες από το Group B, ενώ οι δύο πρώτες από το Group C θα αναμετρηθούν με τις δύο τελευταίες από το Group D. Κατ’ αντιστοιχία, οι δύο τελευταίες από το Group A θα αντιμετωπίσουν τις δύο πρώτες από το Group B και οι δύο τελευταίες του Group C θα αντιμετωπίσουν τις δύο πρώτες από το Group D.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάτεγιεκ, Μπαρκάουσκας, Αντόνεν

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-22, 36-36, 56-48, 77-63

ΕΛΛΑΔΑ (Καλαμπόκης): Τσώνης, Βενετίδης 3 (1), Χαϊδεμένος 15 (7 ριμπάουντ), Παπανικολάου, Χατζηλάμπρου 33 (8/14 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σκληρός 5, Χαρτώνας 5 (1), Θωμάκος 4, Μπαρμπαγιάννης 5, Ασημένιος 2, Σταμούλος 2, Παγουλάτος 3.

Πυροσβεστική: 42 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Προηγούμενο άρθρο Πυροσβεστική: 42 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθρο Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε ομπρέλες σε παραλία (vid)
Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε ομπρέλες σε παραλία (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News