Νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ (vid)

από AllAboutARIS

«Φωτιά» στη μάχη της τετράδας έβαλε ο Προμηθέας!
Πραγματοποιώνοντας ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 25-12, οι Πατρινοί, επικράτησαν 85-72 της ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος» για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Μια νίκη με την οποία η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ανέβηκε στο 11-9 «κλείδωσε» την εξάδα, αποφεύγοντας έναν εκ των Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs, ενώ παράλληλα, έβαλε σε… περιπέτειες την ΑΕΚ, αναφορικά με την τετράδα!
Και αυτό διότι, η «Ένωση» βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 12-8, και ενώ την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Πυλαία, σε μια σημαντική και ιστορική βραδιά για τον «Δικέφαλο του Βορρά» λόγω της απόσυρσης της φανέλας του Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Ολυμπιακό.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κάουαν με 22 πόντους και 12 ασίστ, ενώ από κοντά βρέθηκε και ο Χογκ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, ξεχώρισαν οι Γουίλιαμς και Μίτσελ με έντεκα πόντους έκαστος.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-42, 60-60, 85-72.






Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X