Νας: «Αναγνωρίζουμε πως ο Ίρβινγκ δεν θα παίξει στα εντός έδρας παιχνίδια»!

από AllAboutARIS

Ο Στιβ Νας παραδέχτηκε ότι οι Νετς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα αγωνιστεί στους εντός έδρας αγώνες του Μπρούκλιν φέτος!

Το 90% των παικτών του ΝΒΑ έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, εντούτοις ο Καϊρί Ίρβινγκ επιμένει να μην κάνει το εμβόλιο. «Με προστατεύει ο Θεός, όπως και την οικογένειά μου. Είμαστε ενωμένοι» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως στη Νέα Υόρκη απαιτείται τουλάχιστον μία δόση για να συμμετάσχει κανείς σε προπονήσεις. Με λίγα λόγια, ο Ίρβινγκ δεν μπορεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες των Νετς στο Μπρούκλιν (προπονήσεις ή αγώνες) όμως μπορεί να αγωνιστεί μόνο εκτός Νέας Υόρκης!

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Νετς, Στιβ Νας ανέφερε επί του θέματος: «Νομίζω πως αναγνωρίζουμε πως δεν θα παίξει στους εντός έδρας αγώνες. Θα παίξουμε χωρίς αυτόν φέτος! Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια».

Ο Ίρβινγκ είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών… Σήμερα προπονήθηκε με τους Νετς όμως δεν θα πάει στην Φιλαντέλφια για τον αγώνα της preseason με τους Σίξερς.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X