Νετζήπογλου: “Ζούμε στιγμές που θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Όμηρος Νετζήπογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS TV Basketball Edition” και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, τα όσα δήλωσε στους Σταμάτη Μουρελή και Γιώργο Γκάτο:

Για το αν ανέβηκε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα:

“Κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Όπως είπε και ο coach Καστρίτης, βρισκόμαστε ακόμα στο 50-60%. Τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, έχουμε δουλειά. Είμαστε μια οικογένεια και πραγματικά κάνουμε σκληρή προπόνηση ώστε μέρα με τη μέρα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.”

Για τον ρόλο του στην ομάδα: 

“Αυτό που έχω να κάνω σαν Όμηρος είναι να είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε ό,τι μου δώσει ο προπονητής μου. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μέσα από σκοράρισμα και άμυνα, για να πάρουμε θεωρητικά μια εύκολη νίκη. Ο ρόλος μου είναι να μπαίνω μέσα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και φυσικά ό,τι μου δοθεί επιθετικά. Ο coach μου έχει δώσει αυτή την ελευθερία επιθετικά. Νομίζω ότι κύριο μέλημα μου είναι να δίνω ενέργεια από την άμυνα και να βγαίνει στην επίθεση.”

Για το τι ένιωσε, όταν μετά από εύστοχο τρίποντο, γύρισε και είδε στη κερκίδα 5 χιλιάδες κόσμο να τον αποθεώνει:

“Είναι τρομερές στιγμές. Στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό για μια ζωή. Νιώθω ευλογημένος που είμαι στην οικογένεια του ΑΡΗ και αγωνίζομαι μπροστά σε αυτό τον τεράστιο κόσμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός, είτε εκτός. Πραγματικά όταν μπαίνουμε στο παρκέ, το λιγότερο είναι να ματώσουμε τη φανέλα.”

Για τους στόχους του ΑΡΗ:

“Ο πρώτος στόχος πάνω απ’ όλα, είναι να είμαστε υγιείς γιατί είχαμε δύο απουσίες (Τζος Χάγκινς, Ρισόντ Πακ). Από εκεί και πέρα, η λίγκα είναι ιδιαίτερη και αν το μυαλό μας κοιτάξει μελλοντικούς μήνες, σίγουρα θα γίνει γκέλα. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να το διεκδικούμε”.

Για την αυτοθυσία όλων, που υπερβαίνουν τον εαυτό τους:

“Αυτό που ακούμε στα αποδυτήρια είναι να μπαίνουμε μέσα με ενέργεια και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Ο κόουτς Καστρίτης μας λέει ότι όταν μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο με την τεράστια ιστορία και φανέλα, με τον κόσμο δίπλα σου, σε κάθε μορφής παιχνίδια, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις. Το να βουτήξεις για μία μπάλα ή να είσαι τραυματισμένος και να παίξεις, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις γι’αυτό τον κόσμο και αυτή την ομάδα.”

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X