Νότε: «Ξέρω για τον Νίκο Γκάλη, δεν τα παρατάμε ποτέ»

από AllAboutARIS

Ο Τζέι Ντι Νότε ήταν από τους κορυφαίους του ΑΡΗ στην νίκη επί του Ιωνικού έχοντας 24 πόντους ενώ σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση μίλησε για τον χαρακτήρα της ομάδας, τον Νίκο Γκάλη αλλά και το όνειρο του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέι Ντι Νότε: ”Στην ομάδα είμαστε σαν οικογένεια, δεν τα παρατάμε ποτέ. Μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και έτσι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο έχασα κάποια εύκολα σουτ και λέι απ, ο προπονητής μου είπε να εκβιάσω τις προσπάθειες και να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε μένα. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ακριβώς αυτό και βελτιώθηκα στο κομμάτι της επίθεσης.”

Για τον Νίκο Γκάλη: ”Δεν γνώριζα πολλά για την ιστορία του Άρη, όμως πλέον γνωρίζω μερικά πράγματα. Ξέρω για τον Νίκο Γκάλη και ότι αυτή η ομάδα έβγαζε μεγάλους παίκτες. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την παράδοση και να βγάλει η ομάδα και άλλους καλούς παίκτες”

Για το όνειρο του NBA και τις διαφορές Αμερικής-Ευρώπης: ”Πάντα ήταν στόχος μου να αγωνιστώ στο NBA και το ότι βρίσκομαι εδώ θεωρώ πως με βοηθάει να βελτιωθώ και εκπληρώσω τους στόχους μου. Στην Ευρώπη υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια στις τακτικές ή ακόμα και στο πως διαχειρίζεσαι τα φάουλ. Είναι παρόμοιο αλλά με μικρές διαφορές. Φυσικά ένα πρόβλημα είναι τα βήματα, μου τα σφυρίζουν συχνά και θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό”

Για την Θεσσαλονίκη: ”Μου αρέσει πολύ το φαγητό της πόλης. Υπάρχουν πολλά σημεία με καλό φαγητό. Με εκπλήσσει το πόσα μπαχάρια έχουν. Το φαγητό της πόλης είναι τρελό”

Προτεινόμενα Άρθρα