Νότε: “Ξεκάθαρα σωστή η απόφαση να έρθω στον ΑΡΗ – Παίζουμε με τη καρδιά μας για τον κόσμο” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Λίγα 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη καλύτερη του εμφάνιση με τα “Κιτρινόμαυρα”, ο JD Νότε φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS TV BasketBall Edition” και παραχώρησε συνέντευξη στους Σταμάτη Μουρελή και Γιώργο Γκάτο.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε για:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Ήθελα να τελειώσει το παιχνίδι και να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα”.

Αν υπήρχε έξτρα κίνητρο λόγω της ήττας στο πρώτο παιχνίδι και λόγω της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο:

“Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε μια εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο και τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι είχε τόσο κόσμο το γήπεδο, μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο”.

Για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο:

“Είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Από εκεί που κατάγομαι, το να έρχομαι εδώ και να βρίσκονται άνθρωποι στο γήπεδο απ’ όλο τον κόσμο για να μας παρακολουθούν, είναι κάτι ξεχωριστό.”

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΑΡΗ και τη νέα σεζόν:

“Αυτή είναι μια ερώτηση… για άλλη στιγμή. Προσπαθώ να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη φετινή σεζόν.”

Για το αν τον βοήθησε ο Τζος Χάγκινς με την εμπειρία του:

“Ο Τζος έχει αγωνιστεί εδώ και ξέρει κάποια πράγματα που μόνο αν είσαι από την Ελλάδα τα γνωρίζεις. Είναι ένας παίκτης, με χρόνια εμπειρίας στη πλάτη του, οπότε κάνει τη διαφορά σε αυτό.”

Για τι προετοιμασία χρειάζεται, ώστε να παίρνει πολλά σουτ στην επίθεση αλλά παράλληλα να μαρκάρει και τον καλύτερο γκαρντ του αντιπάλου:

“Τα πάντα έρχονται μέσα από προετοιμασία. Από τις προπονήσεις το καλοκαίρι. Προσέχω το σώμα μου. Είμαι προετοιμασμένος σε κάθε παιχνίδι να σκοράρω και παράλληλα μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη τους. Πρόσεχε τον εαυτό σου και να είσαι προετοιμασμένος για τέτοιες στιγμές!”

Για το αν είναι δικαιωμένος με την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα:

“Σίγουρα. Είμαι σε μια ομάδα όπου ο προπονητής με πιστεύει, υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με τα παιδιά, το απολαμβάνω και βελτιώνομαι παράλληλα. Σίγουρα πήρα τη κατάλληλη απόφαση να έρθω εδώ.”

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου που συνάντησε, εντός και εκτός έδρας:

“Είναι πάντα καλό να έχεις φιλάθλους δίπλα σου, σε ό,τι κάνεις. Έχουμε εξαιρετική βάση οπαδών. Ήταν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ήταν οι περισσότεροι σε εκτός έδρα αγώνα. Λατρεύω την υποστήριξη του κόσμου. Είναι χαρούμενοι με τον τρόπο που παίζουμε και το πάθος μας. Εμείς βλέπουμε το πάθος τους, είναι σαν να παίζουν μαζί μας σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε παίζοντας με τη καρδιά μας σε κάθε παιχνίδι.”

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον Σανόγκο:

“Μίλησα ήδη μαζί του και του είπα πως αισθάνομαι. Γνωρίζει ήδη πως αισθάνομαι εγώ και η υπόλοιπη ομάδα. Του εύχομαι καλή ανάρρωση, ξεκούραση και προετοιμασία για να επιστρέψει και να μας βοηθήσει κι άλλο να πάρουμε νίκες.

Παρακολουθήστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο AllAboutARIS TV:

Προτεινόμενα Άρθρα